15 Ocak 2015 Perşembe

MUZLU MONSTER HIGH PASTASI




 Bu da ev için yaptığım doğum günü pastası. Doğum gününü okulda arkadaşlarıyla kutlayan güzel kızım için evde de kutlama yaptık.


 Monster high çizgi filmindeki Draculara figürünü istediği ama pastanın şeker hamuru kaplanmasını istemediği için şeker hamurunu sadece figürü yaparken kullandım. Bu iş yoğunluğumda şeker hamuru istememeleri aslında işime de geldi doğrusu:))


Yeni açmış olduğum çocuklar için ingilizce kursuna CHEEKY MONKEY'den bir göz atabilirsiniz. Beğenilerinizi ve yorumlarınız oraya da bekliyorum...

Tarif için değişik bir reçete kullanmadım, blog içi aramada pasta tariflerine bakabilirsiniz.

11 Ocak 2015 Pazar

ÇİLEKLİ PASTA


 Canım kızımın okulu için yaptığım doğum günü pastası... Pandispanyasından, kremalarına kadar bütün tarifler blogumun içinde var. Biraz apar topar hazırladığım için ve yapalı bir ay olduğu için açıkçası hangi krema ya da pandispanya kullandığımdan emin değilim:) amma ve lakin dediğim gibi blogdaki bütün pandipanyalarım denenmiş ve tutan tarifler. Siz kendinize uygun olanı pastalar başlığından seçip uygulayabilirsiniz...


Ben bu ara dediğim gibi yoğun bir dönemin içindeyim. Uzun zamandır hayalimde olan bir projeyi gerçekleştirmeyle meşgul olduğum için burayı biraz aksattığımın farkındayım.

Eğer ne olduğunu merak ediyorsanız CHEEKY MONKEY'e bir göz gezdirin;)