Etiketler
AMONYAK
(1)
ANA YEMEKLER
(13)
ANTEP FISTIĞI
(2)
APERATİFLER
(46)
BADEM EZMESİ
(2)
BADEM UNU
(1)
BAKLAVA
(2)
BEYAZ ÇİKOLATA
(1)
BEZE
(2)
BÖĞÜRTLEN
(1)
BÖREKLER HAMUR İŞLERİ
(9)
CHEESECAKE
(6)
CORN FLAKES
(4)
CUPCAKE
(6)
ÇİKOLATA
(1)
ÇORBALAR
(2)
EKMEK
(1)
ET YEMEKLERİ
(7)
EVDE YAPALIM
(49)
HAMUR İŞLERİ
(68)
HİNDİSTAN CEVİZİ SÜTÜ
(3)
İÇECEKLER
(1)
KAHVALTILIKLAR
(25)
KARAMEL
(6)
KEKLER
(23)
KESTANE
(1)
KREMALAR
(41)
KREMALI PASTALAR
(27)
KROKAN
(2)
KURABİYELER
(48)
LİMON SOSU
(1)
MAKARNALAR
(2)
MAKARON
(4)
MARSHMALLOW
(10)
MAYALI HAMUR İŞLERİ
(1)
MERENG
(1)
MEYVE SULARI
(2)
MEYVELİ PASTA
(7)
MEZELER
(1)
MİLFÖY
(1)
MOUSSE
(5)
MÜSLİ
(1)
PANDİSPANYA
(14)
PARTİ HAZIRLIKLARI
(6)
PASTA KEKİ
(17)
PASTA SOSLARI
(12)
PASTALAR
(44)
PATLICAN
(1)
PESTO
(2)
PEYNİR KREMASI
(4)
PİLAV TARİFLERİ
(1)
PİZZA
(1)
POĞAÇALAR
(4)
POP CAKE
(1)
PORTAKAL
(1)
PRATİK TARİFLER
(34)
ROYAL İCİNG
(1)
SALATALAR
(31)
SEBZE YEMEKLERI
(1)
SOS
(6)
SOSYAL SORUMLULUK
(1)
SÜT REÇELİ SWETENED CONDENSED MİLK
(5)
SÜTLÜ TATLILAR
(15)
ŞEKER HAMURLU BEBEK ( BABY SHOWER ) KURABİYELERİ
(2)
ŞEKER HAMURLU KURABİYELER
(8)
ŞEKER HAMURLU PASTALAR
(16)
ŞEKER HAMURLU TARİFLER
(24)
ŞEKER HAMURU
(21)
ŞERBETLER
(2)
ŞU HAMURU
(1)
TARTLAR
(5)
TATLILAR
(18)
TAVUK YEMEKLERİ
(8)
TURŞULAR
(1)
TUZLU KEKLER
(1)
TUZLU KURABİYE
(4)
TUZLULAR
(7)
VİŞNE
(1)
YAŞ PASTALAR
(42)
ZEYTİNYAĞLILAR
(3)
19 Şubat 2015 Perşembe
ŞEYTAN ÇİKOLATA GİYER ( DEVILS FOOD CAKE )
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Merhaba,sitenize bir-iki kez yorum bırakmıştım daha önce.yukarıda bahsettiğiniz pastayı çikolatayı ve çikolatalı pastaları sevdiğimiz için yılbaşında yapmıştım.bu arada kitaptaki tarif sitedekinden farklı.kekine,özellikle ganajına bayıldığım nefis bir tarif.ganajı hazırladıktan sonra 45 dakika ile 1 saat arasında sertleşmeye bırakmıştım ben ve daha fazla kalırsa pastaya sürülemeyecek kadar sertleştiği belirtiliyordu.tarifteki miktarlar gayet yeterli geliyor,mükemmel bir lezzet.belki başka yapmak isteyipte vazgeçenler olursa diye yazdım bu yorumu tarif dikkatle takip edilirse hiç sorunsuz bir pasta.
YanıtlaSilFatime Hanım merhaba,daha önce yazdığım cevabım silinmiş sanırım, mutfak tartımın pili bitmek üzere olduğu için tartarken sanırım yanlışlık oldu diye belirtmiştim ama dediğim gibi sanırım silinmiş. Daha sonra bir pastamda kaplama için aynı ganajı denedim güzel sürelebilecek bir kıvamda oldu gerçekten. Fakat bir gece beklettiğim halde öyle sürülemeyecek bir kıvamda değildi gene de. Sanırım çikolatadaki yağ veya kakao oranı kıvamda ufak tefek oynamalar yapıyor olabilir. Ama gene de kıvamı gayet yerindeydi.
Sil