27 Eylül 2013 Cuma

PEYNİRLİ YUMURTA


Kahvaltı zamanı... Artık havalar yavaş yavaş soğumaya başlayıp piknik günleri de geride kalınca evde yapılan kahvaltı günlerimiz artmaya başladı. Tabii doğal olarak farklı çeşit arayışlarımız da başladı. Böyle zamanlar için gene farklı ve de basit bir tarif paylaşmak istiyorum sizlerle.


Dilediğiniz sayıda katı haşladığınız yumurtayı soğuduktan sonra ortadan ikiye bölün. Ortalarını çıkartıp bir kabın içine alın. İçlerine labne ya da sürülebilir herhangi bir peynir ( ben 3 yumurtaya bir yemek kaşığı koydum ) koyun. Biraz tuz, biraz mayonez ve arzuya göre hardalla lezzetlendirin. 


Yumurta sarılı karışımı çatalla iyice ezerek püre haline getirin. Krema sıkma torbasına doldurup kesmiş olduğunuz yumurta beyazlarının içine sıkın. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder